TAPISAL este companie romaneasca cu capital privat, ce activeaza pe piata producatorilor de mobila de 30 de ani.

Conceptul de mobilier la comanda este unul simplu, acesta bazandu-se intotdeauna pe dorinta clientului. Prin realizarea unor produse de mobilier la comanda, se poate alege atat designul cat si calitatea produsului finit, compania punand la dispozitia acestuia o gama foarte mare de materii prime de tip lemn masiv, Pal, MDF si alte placi decorative, dar si componentele de feronerie care vor face diferenta durabilitatii si fidelitatii produselor finale.

Alegand sa-ti faci mobilier la comanda, alegi de fapt calitate, durabilitate, incadrandu-te in spatiul casei tale, pe dimensiunile si structura existente.

Si pentru ca toate acestea nu se pot realiza fara oameni, TAPISAL se bazeaza pe o echipa completa de profesionisti, de la tamplari la ingineri proiectanti.

Toate proiectele de productie mobilier sunt realizate de catre departamentul tehnic, prin inginerii proiectanti, in sistem informatizat in format 3D, clientul avand astfel o viziune foarte aproape de realitate a produselor de mobilier dorite.

Profesionalismul echipei se reflecta in multitudinea de produse de mobilier realizate la comanda urmata in mod firesc de un feedback foarte bun din partea clientilor.

TAPISAL executa astfel de tip mobilier living, mobilier dormitor, mobilier pentru hol, mobilier de baie, dar si alte produse de mobilier la solicitarea clientilor.

TAPISAL realizeaza si mobilier tapitat cum ar fi paturi, canapele, scaune, placi tapitate, de divere modele si pe diverse tipuri de materiale de tip stofa si/sau piele ecologica.

TAPISAL produce o gama de produse premium-lux, din lemn masiv.

Cu ajutorul echipei TAPISAL visul dumneavoastra devine realitate.

Masuratori la domiciliu
Proiectare
Transport si montaj
30 ani experienta
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart