Bine ați venit la TAPISAL, o companie românească cu capital privat, care de peste 30 de ani redefinește standardele în producția de mobilier personalizat.

La TAPISAL, punem pasiune în fiecare piesă de mobilier pe care o realizăm, creând soluții unice adaptate spațiului și nevoilor dumneavoastră. Conceptul nostru de mobilier la comandă este simplu, dar profund: se bazează întotdeauna pe dorința clientului, asigurând calitate, durabilitate și armonie perfectă cu dimensiunile și structura casei dumneavoastră.

Echipa noastră completă de profesioniști, de la tâmplari până la ingineri proiectanți și designeri, este dedicată transformării viziunilor dumneavoastră în realitate. Folosim tehnologie avansată pentru a realiza proiecte de mobilier în format 3D, oferindu-vă o imagine cât mai apropiată de produsul final. La TAPISAL, fiecare detaliu contează, de la selecția materialelor de înaltă calitate – lemn masiv, Pal, MDF, plăci decorative – până la componentele de feronerie care garantează durabilitatea și fidelitatea produselor noastre.

Cu o gamă variată de produse, de la mobilier pentru living, dormitor, hol, baie, la piese tapitate și colecții premium-lux din lemn masiv, TAPISAL este alegerea ideală pentru cei care doresc mai mult decât mobilier – doresc o experiență personalizată, unde calitatea și estetica se îmbină pentru a crea un cămin armonios.

Tapisal este mai mult decât un nume recunoscut în industria mobilierului personalizat; este un partener de încredere care înțelege importanța fiecărui detaliu, a calității superioare și a personalizării. Alegând TAPISAL, alegeți nu doar un furnizor de mobilier, ci un colaborator care lucrează alături de dumneavoastră pentru a transforma viziunea într-o realitate frumoasă și funcțională.

În concluzie, fiecare proiect la TAPISAL este o călătorie de colaborare, unde angajamentul nostru pentru excelență se reflectă în fiecare piesă de mobilier creată.

Vă invităm să descoperiți calitatea, profesionalismul și pasiunea care definesc TAPISAL, unde fiecare piesă de mobilier este o poveste de succes.

Measurements at home
Projection
Transport and assembly
30 years of experience
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart