Informații livrare

Livrarea se realizeaza in maxim 14 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, pentru produsele care se afla pe stoc.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00.

Costul transportului este suportat de catre client (calculat in functie volumul/greutatea coletului si de distanta parcursa) si va fi comunicat inainte de livrare. Suma minima de transport este 50 lei pentru produse mici si 200 lei pentru produse voluminoase.

Firma de curierat: FAN Courier.

Politica de retur

Consumatorul are dreptul de returna produsele, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.

Dupa ce vom primi produsele returnate, vom face returul banilor, pentru produsele din comanda fara taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii, in contul clientului in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pentru produsele din comanda  fara taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii, pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Te rugam sa tii cont de faptul ca trebuie sa ne returnezi produsul nedeteriorat si in ambalajul original.
Iti multumim!

In cazul in care intampinati probleme la un produs achizitionat de la tapisal.ro, va rugam sa sunati la nr: 0239 679 650 sau contactati-ne la adresa de e-mail: tapisal.braila@gmail.com

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart